Arrangement Costa Blanca

Spanje is het Mekka voor de verwende motorrijder. Ook voor 2020 bieden we weer de mogelijkheid om motor te rijden in Spanje en te genieten van alles wat de Costa-Blanca te bieden heeft. De ervaringen van de afgelopen jaren waren zo goed dat we wederom naar deze streek teruggaan.

DE VILLA

Ondanks dat de villa’s die we afgelopen jaren hebben gebruikt uitstekend voldeden als B&B, hebben we voor 2020 een nieuwe locatie gevonden. Deze keer zitten we in het oud vissersstadje Moraira. De villa is geschikt voor 12 personen en beschikt over 6 slaapkamers. Het centrum van Moraira is op loopafstand te bereiken.

Om een indruk te krijgen van dit paradijsje hebben we wat foto’s toegevoegd.

 

 

 

 

ROUTES

Brabant Motorverhuur: Meer bij Guadalest

Brabant Motorverhuur: Meer bij Guadalest

Zoals we afgelopen jaar al hadden gemerkt, is de streek rondom Moraira een uitstekende uitvalbasis voor de meest geweldige motorroutes. We rijden zo vanuit de kust de bergen in waar een bochtenparadijs voor u klaar ligt. De wegen zijn zo glad als een biljartlaken en de hoeveelheid verkeer is veel minder dan je in Duitsland of Ardennen gewend bent. We hebben de routes al klaar liggen en deze worden op de Garmins geïnstalleerd zodat u verzekerd bent van veel bochten, mooie landschappen en lokale bezienswaardigheden.

 

KLIMAAT

kaart-calpe

Het klimaat aan de Costa Blanca en dan in het bijzonder die van de baai van Benidorm behoort tot de beste van Europa. Nergens anders zijn de winters zo warm en droog als hier. Ga uit van een gemiddelde temperatuur van rond de 18 graden en nagenoeg geen regen. Uitstekende omstandigheden om ook in de winter te genieten van het motorrijden.

 

HET ARRANGEMENT

U heeft de mogelijkheid om in de periode van 25 januari 2020 tot en met 2 maart 2020 te gaan genieten van motorrijden aan de Costa Blanca. U vliegt vanaf verschillende vliegvelden vanuit Nederland naar Alicante. Het vliegveld ligt op een klein uur rijden van de villa en u kunt op het vliegveld opgehaald worden. U verblijft in onze fantastische villa en ’s morgens kunt u genieten van een uitgebreid en netjes verzorgd ontbijt. Na het ontbijt staan de motoren klaar en kunt u de route van uw keuze gaan rijden.

Zoals u van Brabant Motorverhuur gewend bent, zijn dit jonge en goed onderhouden motoren die garant staan voor veel rijplezier. Dit in combinatie met de schoonheid van de omgeving kan alleen maar resulteren in optimaal genieten. Als u aan het einde van de dag, moe maar voldaan uw motor weer inlevert; kan onder het genot van een drankje worden nagepraat over de ervaringen van die dag. U kunt op loopafstand naar de verschillende restaurantjes in Moraira, waar je voor een redelijke prijs kunt genieten van een 3-gangen menu.

KOSTEN

De kosten voor dit arrangement bedragen:

–  Overnachten incl. ontbijt in onze villa; € 45,00 per persoon per dag
–  Motorhuur tussen de € 75,00 en € 110,00 per dag inclusief onbeperkt kilometers en kleding
–  Per groep een Garmin Motornavigatie met de meest fantastische routes is inclusief

Exclusief:

–  Brandstof
–  De vliegreis

Opties:

–  Transport vanaf het vliegveld van Alicante en weer terug; € 20,00 p.p.
–  Verzekering voor Eigen Risico van € 750,00 bij Alianz voor € 5,50 per dag

MOTOREN

Voor 2020 nemen we de volgende motoren mee naar Spanje. De prijzen zijn inclusief kilometers, kleding en navigatiesysteem met de mooiste routes. Door op de motor te klikken ziet u de specificaties van de betreffende motor.

BOEKEN

U boekt dit arrangement door het invullen van het contactformulier (of het sturen van e-mail) en geef daar in aan dat u het Costa Blanca arrangement wilt boeken, u geeft tevens aan met hoeveel personen en voor welke periode. Op basis van deze gegevens gaan wij de beschikbaarheid controleren en koppelen dit aan u terug. Bij beschikbaarheid gaan we uw wensen doornemen en op deze wijze stellen we samen uw ideale arrangement samen. Als het arrangement is geboekt betaalt u een voorschot van 20% van de kosten en vanaf dat moment ligt het vast. De resterende kosten moeten 2 weken voor aanvang zijn voldaan.

Bij annulering gelden de volgende regels:

–  Bij annulering tot een maand van te voren: 20% van de totale kosten
–  Bij annulering tot 2 weken van te voren: 50% van de totale kosten
–  Bij annulering na 2 weken van te voren: 100% van de totale kosten

Hieronder een filmpje waar u kan zien hoe geweldig motorrijden in Spanje is: