Arrangement Costa Brava

Voor de Costa Brava heeft Brabant Motorverhuur in samenwerking met Masia la Pineda een prachtig arrangement samengesteld. U kunt nu motor rijden aan de Costa Brava en overnachten in dit fantastisch Bed and Breakfast. Dit arrangement is te boeken vanaf 1 oktober 2017.

MASIA LA PINEDA

Dit B&B aaIMG_1545n de Costa Brava, is gelegen in het typisch Spaanse dorpje Macanet de la Selva, aan de voet van de Pyreneeën en wordt gerund door Harry en Coby. Daar waar u vanaf de A7 links af naar het toeristische Lloret de Mar gaat, rijdt u rechtsaf naar de rust van het Spaanse binnenland.

 

Masia la Pineda is een mooie en vrij gelegen Spaanse Boerderij met veel privacy, je kunt er heerlijk ontspannen in het grote zwembad, de enorme tuin, het gezellige terras met BBQ en de comfortabele gastenkamers. Een oase in het groen en vanaf het moment dat u van de weg af gaat en het zandpad oprijdt, lachen de welkome rust en ruimte je toe. In deze authentieke B&B heerst een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Je begint er je dag met een goed en vers ontbijt, lekker buiten in de zon of op het terras en de plannen voor een mooie nieuwe dag volgen vanzelf.

ROUTES
DSCF2167

Vanuit dit kleine paradijs zijn de meest geweldige routes beschikbaar op GPS. Denk hierbij aan de prachtige grillige kust van de Costa Brava met heerlijke baaien en paradijselijk blauwe zee, maar ook de bergen van de Pirineu de Girona, de vulkanische streek van de Garroxta en vele leuke (historische) plaatsen.

Zo zijn er heel veel mooie trips te maken en gezellige dorpjes te bezoeken en heel veel bochten. Maak eens een tocht langs de schitterende kust, waar intieme baaien en strandjes uitnodigend op u wachten. En wat te denken van het prachtige natuurgebied Cap de Creus met de Pyreneeën die in zee verdwijnen. Maar wat absoluut niet gemist mag worden is de bekende GI-682, deze weg langs de kust kent maar liefst 365 bochten in een traject van 22 kilometer. Om een indruk te krijgen van één van de mooiste motorwegen van Europa verwijzen wij graag naar het volgende filmpje.

KLIMAAT

Het klimaat aan de Costa Brave is het hele jaar uitstekend geschikt om motor te rijden. In de winter kunnen de nachten wel koud zijn maar als ‘s-morgens de zon al weer verschijnt wordt het al weer snel behaaglijk.  De temperaturen zijn overdag in de winter nog zeker tussen de 15 en 20 graden.

HET ARRANGEMENT

U heeft de mogelijkheid om vanaf 1 oktober 2017 tot en met 15 januari 2018 te gaan genieten van motorrijden aan de Costa Brava. U vliegt vanaf verschillende vliegvelden vanuit Nederland naar Gerona. Het vliegveld ligt op 15 minuten rijden van Masia la Pineda en u wordt op het vliegveld opgehaald door Harry of Coby. U overnacht in Masia la Pineda en ’s morgens kunt u genieten van een uitgebreid en netjes verzorgd ontbijt. Na het ontbijt staan de motoren klaar en kunt u de route van uw keuze gaan rijden.

Zoals u van Brabant Motorverhuur gewend bent, zijn dit jonge en goed onderhouden motoren die garant staan voor veel rijplezier. Dit in combinatie met de schoonheid van de omgeving kan alleen maar resulteren in optimaal genieten. Als u aan het einde van de dag, moe maar voldaan uw motor weer inlevert; kan onder het genot van een drankje worden nagepraat over de ervaringen van die dag. U kunt er voor kiezen om in de directe omgeving te dineren maar dit kan ook bij Masia la Pineda.

IMG_1902Voor degene die nog meer avontuur wensen hebben we een heel bijzonder extraatje. U kunt namelijk gaan ervaren hoe het is om Enduro te rijden. In een groep van minimaal 3 deelnemers kunt U onder begeleiding een tocht van maximaal een halve dag maken over onverharde wegen en op speciaal hiervoor ontwikkelde Enduro-motoren (incl. Enduro kleding).

 

 

KOSTEN

De kosten voor dit arrangement bedragen:

–  Overnachten incl. ontbijt in Masia la Pineda; € 45,00 per persoon per dag
–  Motorhuur tussen de € 75,00 en € 90,00 per dag inclusief onbeperkt kilometers en kleding
–  Per groep een Garmin Motornavigatie met de meest fantastische routes is inclusief
–  Transport vanaf het vliegveld van Gerona naar Masia-la-Pineda en vice versa; € 10,00 p.p.

Exclusief:

–  Brandstof
–  De vliegreis

Opties:

–  Dineren in Masia la Pineda voor maar € 15,00 per persoon per dag
–  Onder begeleiding rijden van een Enduro tocht, dit kan alleen ter plekke worden geregeld
–  Verzekering voor Eigen Risico van € 1.500,00 bij Alianz voor € 5,50 per dag

OVERZICHT MOTOREN

BOEKEN

U boekt dit arrangement door het invullen van het contactformulier en geef daar in aan dat u het Costa Brava arrangement wilt boeken, u geeft tevens aan met hoeveel personen en voor welke periode. Op basis van deze gegevens gaan wij de beschikbaarheid controleren en koppelen dit aan u terug. Bij beschikbaarheid gaan we uw wensen doornemen en op deze wijze stellen we samen uw ideale arrangement samen. Als het arrangement is geboekt betaalt u een voorschot van 20% van de kosten en vanaf dat moment ligt het vast. De resterende kosten moeten 2 weken voor aanvang zijn voldaan.

Bij annulering gelden de volgende regels:

–  Bij annulering tot een maand van te voren: 20% van de totale kosten
–  Bij annulering tot 2 weken van te voren: 50% van de totale kosten
–  Bij annulering na 2 weken van te voren: 100% van de totale kosten

Klik hier voor meer informatie over Masia la Pineda.