Midweek arrangement Eifel

In samenwerking met Motorhotel am Vulkanberg heeft Brabant Motorverhuur een prachtig arrangement samengesteld. U kunt nu motor rijden in de Eifel en overnachten in dit fantastisch Hotel. Dit arrangement is te boeken tot 1 oktober 2019.

Motorhotel am Vulkanberg

Motorhotel Am Vulkanberg is een zeer mooi en gastvrij hotel in het midden van het geweldige Vulkan-Eifel gebied. Het hotel is gelegen in het plaatsje Manderscheid, verscholen tussen de heuvels en het groen. Op een afstand van 300 km vanaf Tilburg kan men hier heerlijk toeren in dit prachtige onontdekte gebied, de Vulkan-Eifel; de parel van Duitsland. Vanuit hier zijn meerdere mooie tochten te rijden met een afstand tussen de 200 – 300 km. Het gebied kenmerkt zich met mooie wegen, veel bochten en een schitterende natuur.

Het hotel is huiselijk en sfeervol, heeft een  goede keuken en hier geniet men nog van een welverdiende rust als de motoren zijn uitgebruld. Echt een motorhotel met allure voor de verwende motorrijder en levensgenieter…

ROUTES

Vanuit dit hotel zijn een zestal routes beschikbaar die ieder hun eigen hoogtepunten hebben. Uitstapjes naar Moezel, Eifel of Luxemburg zijn meer dan de moeite waard. Wilt u een bepaalde richting in of heeft u wensen in één van de vele mooie dingen die hier te zien zijn; dan helpen Wim en Marja u graag met het selecteren van de meest geschikte route. Ook vanuit huis naar dit hotel en weer terug hebben we voor u 2 mooie routes samengesteld zodat de vakantie al echt begint op het moment dat u vertrekt.

HET ARRANGEMENT

Hotel am Vulkanberg

Hotel am Vulkanberg

U heeft de mogelijkheid om in de periode tot 1 oktober 2019 te gaan genieten van motorrijden in de Vulkan Eifel.

U vertrekt op maandag vanuit Diessen of vanuit uw huis (in combintaie met Haal- en Brengservice)  naar Motorhotel am Vulkanberg met de route die wij voor u hebben samengesteld op Garmin. U overnacht in dit mooie Motorhotel en ’s morgens kunt u genieten van een goed verzorgd ontbijt. Na het ontbijt kunt u de route van uw keuze gaan rijden.

Zoals u van Brabant Motorverhuur gewend bent, zijn dit jonge en goed onderhouden motoren die garant staan voor veel rijplezier. Dit in combinatie met de schoonheid van de omgeving kan alleen maar resulteren in optimaal genieten. Als u aan het einde van de dag, moe maar voldaan uw motor weer inlevert; kan onder het genot van een drankje worden nagepraat over de ervaringen van die dag. ’s Avonds rond 19:00 uur staat een welverdiende maaltijd voor u klaar. Dit 3-Gangenmenu is in de prijs inbegrepen.

 

KOSTEN

Brabant Motorverhuur en Motorhotel Am Vulkanberg hebben samen voor u een speciaal arrangement samengesteld te boeken vanaf 1 april tot en met 30 september 2019.

Arrangement start op maandag vanaf 10:00 uur geldt tot vrijdag 17:00 uur. Wat is allemaal inbegrepen:

– 4 keer overnachten in een 2 persoons kamer
– 4 keer uitgebreid ontbijt
– 4 keer een heerlijk 3-gangen dagmenu
– 5 dagen motorhuur voor de motor van uw keuze
– 5 dagen een Garmin per groep – de heen- en terugreis op Garmin
– 6 mooie routes vanaf het hotel op Garmin
– Onbeperkt kilometers

Kosten voor dit arrangement zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer en zijn afhankelijk van de motor van uw keuze:

Suzuki Gladius, Suzuki DL-650 V-Strom, Honda CB500X, Yamaha MT-07:          € 580,00
Yamaha XVS-950, Triumph Tiger800, BMW F800R :                                                 € 640,00
BMW R1200GS Adventure, Honda CB1000R:                                                                € 820,00

Kosten voor een bijrijder bedragen € 239,00 per persoon.

BOEKEN

U boekt dit arrangement door het invullen van het contactformulier en geef daar in aan dat u het Midweek Arrangement Vulkan-Eifel wilt boeken, u geeft tevens aan met hoeveel personen en voor welke periode. Op basis van deze gegevens gaan wij de beschikbaarheid controleren en koppelen dit aan u terug. Bij beschikbaarheid gaan we uw wensen doornemen en op deze wijze stellen we samen uw ideale arrangement samen. Als het arrangement is geboekt betaalt u een voorschot van 20% van de kosten en vanaf dat moment ligt het vast. De resterende kosten moeten 2 weken voor aanvang zijn voldaan.

Bij annulering gelden de volgende regels:

–  Bij annulering tot een maand van te voren: 20% van de totale kosten
–  Bij annulering tot 2 weken van te voren: 50% van de totale kosten
–  Bij annulering na 2 weken van te voren: 100% van de totale kosten

Klik hier voor meer informatie over Motorhotel am Vulkanberg.