Weekend arrangement Sauerland

In samenwerking met het gezellige Gasthof Susewind heeft Brabant Motorverhuur een prachtig arrangement samengesteld. U kunt nu motor rijden in het Sauerland en overnachten in dit intieme Pension. Dit arrangement is te boeken tot 1 oktober 2019.

Gasthof Susewind

Gasthof SuseCIMG7748wind is een zeer gezellig en gastvrij pension in het midden van het geweldige Sauerland. Het pension is gelegen in het plaatsje Olsberg. Op een afstand van 270 km vanaf Tilburg kan men heerlijk toeren in dit prachtige gebied.

Het Sauerland wordt niet voor niets het land met de 1.000 bergen genoemd. Maar ook de idyllische dorpjes en de meren zijn meer dan de moeite waard en niet te vergeten de kastelen en burchten. Vanuit hier zijn meerdere mooie tochten te rijden met een afstand tussen de 200 – 300 km.

Het Gasthof is huiselijk en sfeervol, heeft een  goede keuken en ’s avonds kan na het lekkere 3 gangen menu met de lokale bevolking worden gekeken naar locaties die de volgende dag weer kunnen worden bezocht of u kan lekker gaan genieten in de Biergarten.

ROUTES

MotorrijdenVanuit dit pension zijn een meerdere routes beschikbaar die ieder hun eigen hoogtepunten hebben. Uitstapjes naar de (stuw)meren, Winterberg en Warstein zijn meer dan de moeite waard. Maar ook de mijnen en de grotten waar dit gebied om bekend is, zijn aanraders. Vanuit huis naar dit Gasthof en weer terug hebben we voor u 2 mooie routes samengesteld zodat de vakantie al echt begint op het moment dat u vertrekt.

HET ARRANGEMENT

CIMG7846U heeft de mogelijkheid om tot 1 oktober 2019 te gaan genieten van motorrijden in het Sauerland.

U vertrekt op maandag vanuit Diessen of vanuit uw huis (in combinatie met Haal- en Brengservice)  naar Gasthof Susewind met de route die wij voor u hebben samengesteld op Garmin. U overnacht in dit sfeervolle Gasthof en ’s morgens kunt u genieten van een goed verzorgd ontbijt. Na het ontbijt kunt u de route van uw keuze gaan rijden.

Zoals u van Brabant Motorverhuur gewend bent, zijn dit jonge en goed onderhouden motoren die garant staan voor veel rijplezier. Dit in combinatie met de schoonheid van de omgeving kan alleen maar resulteren in optimaal genieten. Als u aan het einde van de dag, moe maar voldaan uw motor weer inlevert; kan onder het genot van een drankje worden nagepraat over de ervaringen van die dag. ’s Avonds rond 19:00 uur staat een welverdiende maaltijd voor u klaar. Dit 3-Gangenmenu is in de prijs inbegrepen.

KOSTEN

Brabant Motorverhuur en Gasthof Susewind hebben samen voor u een speciaal arrangement samengesteld te boeken tot 1 oktober 2019.

Arrangement start op vrijdag vanaf 10:00 uur geldt tot maandag 17:00 uur. Wat is allemaal inbegrepen:

– 3 keer overnachten in een 2 persoons kamer
– 3 keer uitgebreid ontbijt
– 3 keer een heerlijk 3-gangen dagmenu
– 4 dagen motorhuur voor de motor van uw keuze
– 4 dagen een Garmin per groep – de heen- en terugreis op Garmin
– 6 mooie routes vanaf het Gasthof op Garmin
– Onbeperkt kilometers

Kosten voor dit arrangement zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer en zijn afhankelijk van de motor van uw keuze:

Suzuki Gladius, Suzuki DL-650 V-Strom, Honda CB500X, Yamaha MT-07:          € 450,00
Yamaha XVS-950, Triumph Tiger800, BMW F800R :                                                 € 495,00
BMW R1200GS Adventure, Honda CB1000R:                                                                € 560,00

Kosten voor een bijrijder bedragen € 170,00 per persoon.

BOEKEN

U boekt dit arrangement door het invullen van het contactformulier en geef daar in aan dat u het Weekend Arrangement Sauerland wilt boeken, u geeft tevens aan met hoeveel personen en voor welke periode. Op basis van deze gegevens gaan wij de beschikbaarheid controleren en koppelen dit aan u terug. Bij beschikbaarheid gaan we uw wensen doornemen en op deze wijze stellen we samen uw ideale arrangement samen. Als het arrangement is geboekt betaalt u een voorschot van 20% van de kosten en vanaf dat moment ligt het vast. De resterende kosten moeten 2 weken voor aanvang zijn voldaan.

Bij annulering gelden de volgende regels:

–  Bij annulering tot een maand van te voren: 20% van de totale kosten
–  Bij annulering tot 2 weken van te voren: 50% van de totale kosten
–  Bij annulering na 2 weken van te voren: 100% van de totale kosten

Klik hier voor meer informatie over Gasthof Susewind.