Groepsreis Frankrijk

Franse alpen

Franse Alpen

Het landschap in Frankrijk is zo uniek en zo fraai dat het land ideaal is om te doorkruisen en te genieten van de grote diversiteit. Zo zijn er de bergen in de Franse Alpen maar ook de idyllische dorpjes in de Provence en de uitgestrekte stranden in de regio Languedoc-Roussillon.

Brabant Motorverhuur organiseert een unieke en exclusieve groepsreis door Frankrijk waar veel van deze hoogtepunten in opgenomen zijn. We rijden naar Zuid-Frankrijk om vervolgens in Noord-Spanje de motoren achter te laten en met het vliegtuig weer naar huis te gaan.
We vertrekken op 6 oktober en vliegen op 12 oktober 2016 weer terug naar Nederland.

Programma:

Dag 1: (343 km)
We vertrekken vanuit Diessen (met het enige stukje snelweg in deze reis) en gaan via de Ardennen en Luxemburg naar Frankrijk voor de eerste overnachting.

Dag 2: (303 km)
We rijden nu door de prachtige Vogezen op weg naar de volgende locatie: Nans-Sous-Sainte Anne; een spectaculair dorp dat niet voor niets is opgenomen in het Erfgoed.

Dag 3: (262 km)
We gaan deze dag door de Alpen en via het Meer van Genève en het Meer van Annecy naar het stadje Aix-les-Bains. Dit stadje ligt aan het Meer van Bourget.

Dag 4: (290 km)
Vanuit de Alpen gaan we richting de Provence en uiteraard kan de Nederlandse berg niet ontbreken in deze route. Via de Alpe d’Huez gaan we naar Sisteron, dit stadje ligt aan de Route Napoleon.

Dag 5: (276 km)
Vanuit de (Haute) Provence gaan we richting de Middelandse Zee, op deze dag gaan we uiteraard via de Mont Ventoux. Aan het einde van de dag arriveren we in een heus Frans Chateau waar we gaan genieten van een luxe 4 gangen diner.

Dag 6: (280 km)
We gaan Frankrijk verlaten en rijden langs de Pyreneëen af naar onze eindbestemming Macanet de la Selva. In het geweldige Masia la Pineda kunnen we weer wat tot rust komen en veel napraten over de unieke Franse ervaringen die we de dagen ervoor hebben opgedaan.

Dag 7:
Na een goed ontbijt wordt iedereen naar het vliegveld gebracht om weer terug naar Nederland te vliegen.

 

Mont Ventoux

Mont Ventoux

Álpe d'Huez

Alpe d’Huez

Kosten

Onderstaande is allemaal in deze exclusieve groepsreis inbegrepen:
– 6 keer overnachten in een 2 persoonskamer
– 6 keer uitgebreid ontbijt
– 6 keer een heerlijk diner
– 6 dagen lunch
– 6 dagen ’s morgen en ’s middags koffie of iets fris
– 6 dagen motorhuur voor de motor(en) van uw keuze
– bezemwagen voor de tassen en reservemotor
– transport naar Vliegveld
– ticket voor terugvlucht naar Nederland
– onbeperkt kilometers

Niet in de prijs inbegrepen:
– brandstof
– drank voor/gedurende/na het diner.

Kosten voor deze Groepsreis bedragen € 1.145,00. Onder aan deze pagina staan de motoren waar u uit kan kiezen. U kunt er ook voor kiezen om niet met de groep maar op eigen houtje van hotel naar hotel te rijden; de kosten bedragen dan € 1.045,00.

Gedurende deze reis is het mogelijk om meerdere motoren te rijden. Je kan bij de reservering aangeven welke motoren je voorkeur hebben en we houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

BOEKEN

U boekt dit arrangement door het invullen van het contactformulier en geef daar in aan dat u de Groepsreis Frankrijk wilt boeken, u geeft tevens aan welke motoren de voorkeur genieten. Op basis van deze gegevens gaan wij de beschikbaarheid controleren en koppelen dit aan u terug. Als de reis is geboekt betaalt u een voorschot van 20% van de kosten (€ 229,00) en vanaf dat moment ligt het vast. De resterende kosten (€ 916,00) moeten 2 weken voor aanvang zijn voldaan.

Bij annulering gelden de volgende regels:
–  Bij annulering tot een maand van te voren: 20% van de totale kosten
–  Bij annulering tot 2 weken van te voren: 50% van de totale kosten
–  Bij annulering na 2 weken van te voren: 100% van de totale kosten

Motoren waar u uit kan kiezen:

Honda NC700X

Honda NC700X

Yamaha MT07

Yamaha MT07

Triumph Tiger

Triumph Tiger

Triumph-Street-Triple

Triumph Street Triple

Suzuki SV650 Gladius

Suzuki SV650 Gladius

Suzuki DL650 V-Strom

Suzuki DL650 V-Strom

 

BMW F700GS

BMW F700GS

BMW F800R

BMW F800R

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgellicht 2

Aprilia Dorsoduro 1200

IMG_1993

Honda CB1000R