Motorroutes

U heeft geen motor (beschikbaar) en wilt toch graag gaan rijden; dan is een motor huren natuurlijk de perfecte oplossing. Maar u kunt dan wel wat gaan rijden maar het is veel leuker als u voor die dag(en) een bestemming of doel heeft.

Brabant Motorverhuur heeft hiervoor nu de perfecte oplossing. Wij bieden namelijk de service om een Garmin te huren met daarop verschillende voorgeprogrammeerde routes door het Brabantse landschap. U vertrekt bij ons bij de zaak en de Garmin laat u de mooiste stukken Brabant zien. De routes zijn speciaal gemaakt voor op de motor, dus lekkere landwegen en bossen en we vermijden zo veel mogelijk de drukke centrums met de vele drempels.

Als u gebruik wenst te maken van de haal- en brengservice dan passen wij de route van uw keuze aan, zodat deze vanaf uw huisadres start en uiteraard ook weer eindigt.

De routes hebben een lengte tussen de 150 – 250 km. Als u regelmatig stopt bij één van de vele terrasjes die u passeert, heeft u een hele dag vertier.

Aan het gebruik maken van deze routes en de aanpassingen bij haal- en brengservice zijn geen kosten verbonden. Wij zien dit als de kers op de slagroomtaart, die het allemaal wat leuker maakt. Dit is nu het verschil tussen het verhuren van een motor en het aanbieden van een leuk dagje uit.

Hieronder ziet u een overzicht van de routes, als u er op klikt ziet u de route met daarbij wat impressies.

Bij de reservering moet u wel aangeven dat u ook een Garmin erbij wilt huren, dit om teleurstelling te voorkomen.