Over ons

vlag-van-noord-brabantBrabant Motorverhuur heeft niet voor niets Brabant opgenomen in zijn naam. Zo richten wij ons op 3 doelgroepen die allemaal iets met Brabant hebben.

Als eerste natuurlijk de motorrijder die in Brabant woont. Door de centrale ligging kunnen wij hem/haar onze uitgebreide collectie aanbieden. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn kunnen wij die motor aanbieden waar u al lange tijd naar op zoek bent.

Dan de motorrijder die graag wil genieten van het Brabantse landschap, Wij hebben op onze Navigatie systemen de mooiste routes staan die voornamelijk door Brabant gaan maar ook door België.

Tot slot de motorrijder die via Brabant naar de Eifel of Sauerland wil. Hiervoor bieden wij de mooiste arrangementen aan waardoor u alleen maar hoeft te genieten. Een arrangement bestaat uit verschillende overnachtingen in een motorhotel en voor de dagen de meest fantastische routes op het navigatiesysteem.

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk onze motoren. Na elke rit worden de motoren gewassen en technisch gecontroleerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw motor schoon en veilig is en dat geeft altijd een fijn gevoel.

Naast motoren verhuren wij ook motorkleding, Hierbij hebben wij altijd voldoende hangen en nemen we alle tijd om u naar uw volledige tevredenheid aan te kleden. Want ook kleding moet een veilig gevoel geven en een comfortabele reis bezorgen.

Heeft u vragen of speciale wensen; laat het ons weten en we gaan er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Houdoe en Bedankt!